Park Lokhorst - Bennebroek - fase 1a

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bloemendaal - Bennebroek
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Ziet u zich hier al wonen? Precies op de grens van Zuid- en Noord-Holland. Tussen bomen en bollenvelden. Nabij duinen en strand. In de gemeente Bloemendaal. Dit is Park Lokhorst, aan de rand van het pittoreske Bennebroek. In dit groene, rustige dorp vindt u een prima winkelbestand en een rijk verenigingsleven. Op een steenworp afstand ligt Haarlem met haar gezellige stadskern en beroemde musea.

Aan de plannen voor dit voormalige ziekenhuisterrein wordt hard gewerkt. Deze herontwikkeling is in handen van SVE Group en Adriaan van Erk Ontwikkeling met als hoofddoel om deze locatie te transformeren tot een bijzondere woonlocatie. Het parkachtige landschap blijft daarbij grotendeels behouden.

We kunnen alvast verhullen dat op deze plek in totaal zo’n 250 woningen gerealiseerd gaan worden waarvan circa 160 koopwoningen. Er komt een zeer divers aanbod, voor vrijwel alle leeftijden, in verschillende prijsklassen. Voorlopig staan vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap woningen, herenhuizen, rijwoningen en appartementen op het programma.

De monumentale gebouwen blijven behouden maar worden volledig getransformeerd. Daarin worden sociale huurappartementen gerealiseerd en komt er ruimte voor zorgverlening.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Lokhorst - Bennebroek - fase 1a
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bloemendaal.

Aanmelden